Forside Guides 3 forslag til, hvordan du nemt kan pifte dine negle op

3 forslag til, hvordan du nemt kan pifte dine negle op

124
0

Hvis du har et ønske om at pifte dine negle op, kan det gribes an på flere måder. Derfor findes der ikke én rigtig måde at gøre det på.

Det faktum, at der er flere muligheder, er dog ikke noget, som alle ser som en fordel. Mange oplever det blot som forvirrende, da de ikke ved, hvad de skal benytte sig af.

Har du brug for en smule inspiration til, hvordan du kan pifte dine negle lidt op, er du landet det rette sted. Netop dette har du nemlig mulighed for at læse mere om herunder.

#1: Giv den mere gas med farverne

Til en start kan du forsøge dig med at give den mere gas med farverne, hvis du har mod på dette. At bruge mere iøjnefaldende farver, er dog ikke noget for alle.

Hvis du godt kan lide, at dine negle er noget, man lægger mærke til, er en frembrusende farve ikke en dum idé. Kaster du dig over dette, skal du dog sørge for, at farven passer til dit outfit.

Der er rigtig mange, der normalt bruger sort, hvid eller beige neglelak. Føler man, at der er brug for lidt mere kraft, er det oplagt at forsøge sig med andre farver.

#2: Gør brug af negleklistermærker

Langt fra alle er klar over, at de findes, men det gør de. Vil du gerne pifte dine negle op, så de får et mere specielt udseende, er nail stickers ikke en dum idé.

Selvfølgelig er det ikke noget, der tiltaler alle, men rigtig mange er glade for dem. Det kan der være flere årsager til, men det handler primært om, at man kan bruge dem på mange måder.

Køber du negleklistermærker, skal du derfor ikke være i tvivl om, hvorvidt du kan bruge dem på en måde, der falder i netop din smag.

#3: Prøv kræfter med smykkesten

På lige fod med, at negleklistermærker ikke er noget for alle, så er smykkesten heller ikke. Alligevel er de blevet mere populære i løbet af de seneste år.

Hvis du for alvor har lyst til, at dine negle skal skille sig ud fra mængden, bør der ikke herske tvivl om, at smykkesten er et rigtig godt bud.

Smykkesten kan findes i mange varianter, størrelser og farver. Det betyder, at der også er en god chance for, at du kan finde frem til en passende variant.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her