Forside Nyheder Bedre porteføljestyring kan minimere behovet for møder

Bedre porteføljestyring kan minimere behovet for møder

677
0

De fleste kan erkende, at møder kan være en tidsrøver. Har man mange møder internt i en virksomhed, kan det koste rigtig meget tid. Derfor bør man forsøge at minimere antallet af møder.

Har man et ønske om dette, er der flere måder at gribe det an på. Derfor findes der ikke én konkret måde at gøre det på. Med god porteføljestyring kommer man dog et godt stykke vej.

Hvis du arbejder på at minimere antallet af møder i din virksomhed, bør du derfor implementere et system til porteføljestyring, hvilket der heldigvis er rig mulighed for.

Mange møder er spild af tid

Det er ikke alle, der har nemt ved at se det i øjnene, men mange møder er spild af tid. Det er især gældende for mange af de møder, der bliver holdt internt i en virksomhed.

Årsagen til, at det forholder sig på denne måde er, at tiden kunne have været brugt anderledes. I stedet for at have siddet ved et mødebord, kunne tiden have været brugt mere produktivt.

Derfor anbefales det, at man arbejder på at minimere antallet af møder i virksomheden. Det betyder, at både du, men også dine medarbejdere vil kunne bruge tiden mere effektivt.

Porteføljestyring er en effektiv løsning

Har du et ønske om at minimere antallet af møder i din virksomhed, er det en god idé at implementere et system til porteføljestyring.

Med et sådant system vil du nemlig kunne administrere en stor del af de ansatte via dette system. Det betyder, at der ikke er det samme behov for møder, som der hidtil har været.

Hertil vil både du og dine ansatte kunne give opdateringer på, hvordan det står til med konkrete opgaver. Det er også en fordel, da diverse opdaterings- og opsamlingsmøder dermed bliver overflødige.

Hjælper også med at fordele virksomhedens ressourcer

Porteføljestyring har ikke kun den fordel, at man kan minimere antallet af møder. Det sikrer også, at man bedre kan fordele de ressourcer, man har i virksomheden.

Når man har et komplet overblik over alle projekter og ansatte, kan man sikre, at de bliver fordelt korrekt. Samtidig kan man sikre, at alle ansatte har en booket kalender hver dag.

Har en virksomhed hidtil haft problemer med at sikre, at alle ansattes tid er udnyttet bedst muligt, er et system til porteføljestyring den rette løsning. Systemet gør det nemlig markant lettere at sikre.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her