Forside Uncategorized Mange virksomheder forstår ikke vigtigheden af et godt webhotel

Mange virksomheder forstår ikke vigtigheden af et godt webhotel

894
0

For at have en hjemmeside, der er tilgængelig for kunder og samarbejdspartnere, kræver det, at man finder et webhotel. Desværre er der mange virksomheder, der ikke ved, hvor vigtigt, det er, at de tager sig god tid til at vælge dette webhotel.

Ender med at vælge et dårligt webhotel, kan det nemlig få store konsekvenser, hvorfor det ikke er noget, man bør gå på kompromis med. Hvis du mener, at det er svært at finde frem til et webhotel, så se sammenligning her, hvor du kan finde flere forskellige webhoteller.

Oppetiden er vigtig af flere grunde

Når du skal vælge dit webhotel, er det vigtigt, at du har fokus på oppetid. Dette er der op til flere grunde til, men det handler i høj grad om, at det skal være muligt for både kunder og samarbejdspartnere at besøge din hjemmeside døgnet rundt.

Hvis det ikke kan lade sig gøre, er der nemlig en risiko for, at de beslutter sig for at vælge en anden virksomhed. Hertil kan oppetid også få betydning for din rangering i Google mv. Hvis din hjemmeside ofte er nede, kan det medføre, at den bliver rangeret dårligere.

Loadhastigheden er også afgørende

Desværre er det langt fra alle webhoteller, der kan garantere, at du får en hjemmeside, der loader hurtigt. Netop derfor er det vigtigt, at du har fokus på at vælge med omhu. Det er nemlig meget vigtigt, at din hjemmeside loader på ganske få sekunder.

Her er det vigtigt at huske på, at mange generelt er krævende i dag, da de fleste er vant til, at de kan tilgå en webside eller webshop på ingen tid. Er det ikke tilfældet for din side, er der en stor risiko for, at de besøgende blot vælger at søge videre.

Sikkerheden skal også være i top

Når du skal vælge dit webhotel, er det også vigtigt at sikre, at det byder på en sikkerhed, der er helt i top. Ikke nok med, at din webside kan ende med at blive hacket og lagt ned, så kan det også ske, at du har vigtige informationer liggende.

Har du f.eks. et CMS, hvori du har en oversigt over alle din ordre, din lagerstyring mv., så er det ikke informationer, du har lyst til at miste. Derfor er det meget vigtigt, at du ikke går på kompromis med dette aspekt, når du skal vælge dit webhotel.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her