Forside E-handel Mange virksomheder undervurderer vigtigheden af de rette IT-systemer

Mange virksomheder undervurderer vigtigheden af de rette IT-systemer

335
0

Driver du dit eget firma? I så fald er det vigtigt, at du ikke tøver med at investere i de rette IT-systemer. I de fleste tilfælde kan det virke som en stor investering, hvilket får mange til at tøve. Det er ærgerligt, da disse systemer som regel har en positiv ROI.

I dag har de fleste virksomheder rigtig mange platforme og processer at holde styr på. Hvis man ikke har systemer til dette, så kan det blive uoverskueligt og tidskrævende. I værste fald kan det ende med at koste både tid og resultere i fejl, som kan mærkes på bundlinjen.

Mange ser kun på systemernes pris

Langt de fleste af dem, der ikke er villige til at investere i disse systemer, kigger kun på deres pris. Med andre ord, så er de nærmest ikke interesseret i, hvad de kan gøre for deres forretning. Det er ærgerligt, da det typisk viser sig at være gode investeringer.

F.eks. kan et system til PLM være dyrt at købe, men det kan hjælpe med at nedbringe den samlede produktionstid og eliminere fejl fra processen. Som følge af dette, kan det gøre produktionen både billigere og kortere, hvilket vil resultere i mere salg og større overskud.

Vigtigt at vælge systemer ud fra behov

Man kan finde rigtig mange systemer på markedet, som ved første øjekast kan virke relevante. Faktum er dog, at det ikke er dem alle, der er det. I hvert fald ikke for din forretning. Derfor er det vigtigt at være selektiv, når man sorterer i dem.

Består din forretning primært af e-handel, vil du f.eks. ikke have den store glæde af et CRM-system. Til gengæld kan du have glæde af en CDP, hvor du kan samle al den data, som du indhenter om dine kunder. Dette kan du nemlig bruge til at skabe en mere målrettet markedsføring.

Mange systemer kan tilpasses

Har du fundet et system, der ser ud til at kunne gøre en forskel for din forretning? Men er der nogle småting, der skal rettes eller tilføjes? I mange tilfælde er det muligt at få det gjort, om end det naturligvis ikke vil være gratis.

Beslutter du dig for at vælge et anerkendt CRM- eller PLM-system, vil det sandsynligvis have alt, hvad du har brug for. Vælger du derimod en mindre udbyder, vil du ofte kunne få systemet tilpasset. Derfor er der fordele og ulemper forbundet med begge dele.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her